HydraFacial “Beste behandeling om je huid te transformeren” volgens New Beauty

 

Het Amerikaanse tijdschrijf New Beauty heeft HydraFacial uit geroepen tot “The Best Facial to Transform Your Skin” oftewel “De Beste Behandeling om je Huid te Transformeren”.

Het driemaandelijkse blad schrijft:

“No pain, no gain, lijkt de regels te zijn wanneer het aankomst op gelaatsbehandelingen. Of het nu gaat om felle lichten of diep extracties, het behalen van resultaten (heldere, zuivere, stralende huid) lijkt altijd een bepaald niveau van ongemak te bevatten. Dus wanneer we een zeldzame behandeling tegenkomen die belooft zowel zachtaardig als effectief te zijn, valt dat natuurlijk op. En na het proberen van HydraFacial zijn we helemaal fan!”

 

 

Het oordeel van de jury: “In slechts enkele minuten verwijdert deze huidverbeterende behandeling dode huidcellen en injecteert ze de teint met hydraterende ingrediënten zodat je een gezondere en mooiere look krijgt.”

Een van de redactrices van het tijdschrift onderging een testbehandeling: “Meteen resultaat, zonder roodheid! Mijn huid ziet er super gehydrateerd uit en straalt. Plus, het is een relaxerende behandeling.”

Liefs Femke