De vele toepassingen van de krachtige Energist VPL Ultra Plus

Vorige week vertelde ik je al dat we met Energist VPL Ultra Plus van start gaan voor permanente ontharing. Dit toestel is de laatste innovatie op het vlak van definitieve ontharing en heeft enkele extra voordelen als je het met andere apparaten vergelijkt. Zo kan de temperatuur nog hoger opgedreven worden in de haartjes waardoor je minder behandelingen nodig hebt, en het toestel werkt ook bij fijnere en minder donkere haartjes.
Maar het toestel kan nog heel wat meer! Het is geschikt voor allerlei toepassingen waaronder:

  • Het verminderen en zelfs weg krijgen van pigmentvlekken
  • Voor het laseren van couperose
  • Tal van verschillende behandelingen voor huidverjonging en huidverbetering. Denk bijvoorbeeld aan rosacea, acne en littekens, ouderdomsvlekken, rimpels en fijne lijntjes
  • Voor het behandelen van schimmelnagels
  • Als behandeling tegen verslapte huid
  • Bij verwijde poriën

Energist VPL Ultra Plus

Hoe werkt de Energist VPL Ultra Plus?

We komen voortdurend in aanraking met factoren die schade aanrichten aan onze huid en spijtig genoeg zijn huidproblemen en huidveroudering het gevolg. Gelukkig kunnen we met Energist VPL Ultra Plus deze huidproblemen en huidveroudering aanpakken.Het toestel werkt met gepulseerd licht, lichttherapie lokt een reactie uit waardoor de huidcellen nieuwe collageen aanmaken. Daardoor stimuleert VPL het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en de afvoer van afvalstoffen. Het resultaat? De huid wordt terug strakker, gezond en oneffenheden worden minder zichtbaar!

De Energist VPL Ultra Plus is een zeer veilig apparaat, het werd medisch gekeurd op het vlak van veiligheid en efficiëntie. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat VPL nog veiliger is dan de traditionele apparaten, daardoor is het geschikt voor alle leeftijden en ieder huidtype. Of je nu fijne lijntjes wilt behandelen, op zoek bent naar een oplossing voor ouderdomsvlekken of van die vervelende gesprongen bloedvaatjes af wilt, de behandeling wordt volledig afgestemd op jouw huidtype en huidproblemen.

Nu kan je ook bij ons terecht voor huidverjonging en huidverbetering​ met behulp van de Energist VPL Ultra Plus. Weg met die vervelende huidproblemen en zeg hallo tegen een stralende en egale huid!

 

Wil je jouw afspraak al vastleggen? Dat kan via onze online agenda, dat doe je via deze link:

esthetiek-femke.be/maak-een-afspraak/

Liefs Femke