Een stralende huid start van binnenuit met de juiste huidsupplementen

 

Heb jij ook zo’n vriendin met een stralende huid waar je stiekem toch een beetje jaloers op bent? Een mooie en egale huid, daar dromen we allemaal wel van. En daar spelen de grote huidverzorgingsmerken maar al te graag op in want ze bieden crèmes aan die echt mirakels beloven. 🙂 De juiste verzorging is inderdaad heel belangrijk, toch kan je een gezonde huid pas echt bereiken als jouw huid de juiste voeding krijgt, zowel van binnenuit als buitenaf! Huidsupplementen bieden die juiste voeding en daarom zijn ze net zo belangrijk als jouw dagelijkse verzorging.

Huidsupplementen versterken de binnenkant 

Huidsupplementen worden vaak nog als pillen bekeken, net zoals je medicijnen zou nemen. Maar dit is volledig onterecht, de supplementen zitten boordevol gezonde en bovenal natuurlijke stoffen die gewoon goed voor je zijn. Ze versterken de huid langs de binnenkant waardoor de resultaten (in combinatie met huidverzorging en behandelingen) sneller zichtbaar zullen zijn. 

Een weetje: de dagelijkse afbraak van vitaminen is groter dan de afvoer, waardoor je met vroegtijdige veroudering te maken krijgt én huidproblemen ook sneller ontstaan. Supplementen to the rescue, want ze stimuleren de aanmaak van collageen en normaliseren de talgklier waardoor je minder blinkt.

 

Advanced Nutrition Programme

In het instituut werken we met de supplementen van Advanced Nutrition Programme en Laviesage Nutricosmetics, supplementen die gericht zijn op het verbeteren van ongewenste huidcondities, huidverbetering en anti-aging. Ze bevatten belangrijke bouwstoffen en essentiële vetten die nodig zijn voor een gezonde huid.

Er zijn verschillende supplementen die je neemt afhankelijk van de conditie van jouw huid:

– Skin Antioxidant: eigenlijk is dit een soort van zonnebescherming, het beschermt je langs de binnenkant tegen UVA en UVB straling, het is dus geen crème die je zomaar kan wegsmeren en die slechts enkele uren zijn werking behoudt! Daarnaast zijn antioxidanten het enige wat bescherming biedt tegen zichtbaar licht (denk aan blauw licht van je computer, de tv en gsm).

– Vitamine C: vitamine c is belangrijk als je roodheid wilt tegengaan en de aders wilt versterken zodat bijvoorbeeld rosacea zo weinig mogelijk kan opstoten.

-Vitamine A: voor het normaliseren van de huid, dit wil zeggen dat de hoornlaag fijn wordt gehouden zodat er minder puistjes ontstaan, je huid gehydrateerd is én je een gezonde glow hebt. In de lederhuid gaat het supplement de aanmaak van collageen en elastine stimuleren waardoor rimpels verminderen en gezichtscontouren verstrakken.

Skin accumax Advanced Nutrition Programma_ probleemhuid

Elke huid heeft andere noden 

Of je nu gezegend bent met een stralende huid of niet, elke huid heeft gezonde voeding nodig. We hebben maar één huid en daar dragen we dus best zorg voor! Weet jij of jouw huidverzorging geschikt is voor je huid? Veel mensen smeren een crème waarvan ze niet exact weten wat die juist doet.

Kom daarom langs voor een huidanalyse in ons instituut, met het toestel kunnen wij in de diepere lagen van jouw huid kijken en zien wat de conditie is. Op deze manier worden mogelijke problemen ook zichtbaar en kunnen we aangepaste verzorging en behandelingen op maat voorstellen. Want jouw huid verdient enkel het beste!

Boek jouw huidanalyse via onze online agenda, kies hierbij voor ‘Meet & treat’: https://esthetiek-femke.be/maak-een-afspraak/

Liefs, Femke en Co