Spring is coming… Get waxed !

Blijf jij sinds jaar en dag trouw aan je scheermesjes?

Hoewel scheren nog altijd de makkelijkste, snelste en goedkoopste manier van ontharen is, ben je niet echt tevreden met het resultaat.

Ken je het gevoel wanneer er al na enkele dagen – of in het slechtste geval, uren – terug zwarte stoppels verschijnen? Om maar te zwijgen van je huid die wat geïrriteerd aanvoelt en het jeukerige gevoel.

We hebben de oplossing voor je eeuwige first world problem: het waxen van je haren.

De voordelen zijn eindeloos:

–> je haartjes blijven er langer door weg –> ze worden dunner –> lichter én zachter –> het is een natuurlijke peeling voor je huid –> is voor veel personen ook een oplolssing voor ingegroeide haartjes 

Ben je nog altijd niet overtuigd?

Geef toe: ook jij (dag)droomt al volop over de zomer. Fleur deze donkere en koude periode snel op met wat me-time in het schoonheidssalon. Wanneer je in de lente start met waxen, zal je in de zomer langer haarvrij zijn – tot wel 4 weken! Laat die parelwitte stranden en filmster- benen maar komen.

Bovendien is het ook budgetvriendelijker dan een laserontharing. En de pijn? Die is amper pijn te noemen. Het voelt gewoon als een grote pleister die je aftrekt. Wie mooi wil zijn, hoeft dus niet persé pijn te lijden. Score! Boek nu je afspraak.

Pssst: is waxen toch niets voor jou en wil je een nog definitievere oplossing? Dan is een laserontharing ongetwijfeld jouw droom. Klik hier voor het artikel over laserontharing.

Tot binnenkort,

Liefs Femke