PCA Peelings: dé behandeling waarmee we intensief aan huidverbetering werken

 

Een behandeling waarbij je in een aantal weken je mooiste huid krijgt én dat met langdurig resultaat? Ja het bestaat: we werken met PCA Peelings in ons instituut voor intensieve huidverbetering. 

Een peeling is namelijk de basis voor een gezonde huid: de bovenste huidlaag vernieuwt en daardoor maakt de oude huid terug plaats voor een frisse, egale huid. Om je huid gezond en stralend te houden is regelmatig peelen van cruciaal belang. Je huid blijft namelijk in topconditie doordat het huidherstel gestimuleerd wordt.

Maar de ene peeling is de andere niet, PCA Peelings zijn huidvriendelijk en hebben enkele belangrijke voordelen ten opzichte van andere peelings. 

 

Voor na PCA peeling

* Het resultaat na 1 peeling, na twee weken zie je het beste resultaat. Je hebt 3 peelings nodig voor het mooiste resultaat.

 

 

De voordelen van PCA peelings

1. Je hebt een minimale herstelperiode 

Bij een klassieke peeling ervaren de meeste mensen heel wat nadelen: er is vaak sprake van irritatie, roodheid en een lange downtime (de hersteltijd van de huid.) 

Bij een PCA Peeling krijg je een prachtig resultaat zonder de nadelen van een klassieke peeling. De eerste dagen na de behandeling kan de huid wat vervellen, dit is volkomen normaal. Je huid is op dat moment namelijk aan het herstellen. Maar de herstelperiode en de nadelen zijn tot een minimum beperkt! Hierdoor hoef je geen belangrijke afspraken te verzetten, want met een klein beetje make-up is dit zo opgelost. 🙂 Met de minerale make-up van jane iredale (verkrijgbaar in het instituut) kon ik bij mezelf de vervelling camoufleren. 

 

jane iredale makeup

 

 

2. We kunnen volledig op maat van jouw huid werken

Jouw huid is uniek, met deze peelings kunnen we volledig op maat werken en zelfs meerdere huidproblemen tegelijk aanpakken. Pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, melasma, acne, rokershuid, zonbeschadiging… voor alles een oplossing! Je huid is ook weer volledig gehydrateerd, wat welkom is tijdens de koude winterdagen. 

 

3. De peelings zitten boordevol werkzame ingrediënten

Wat voor de ene huid goed is, is voor de ander misschien slecht. Daarom combineert PCA Peelings verschillende stoffen voor elke huidaandoening. Denk bijvoorbeeld aan antioxidanten en hyaluronzuur, stoffen die onze huid nodig heeft. 

PCA Peelings bewijst dat esthetiek en wetenschap goed samengaan, ze werken namelijk samen met artsen en de werkzaamheid van de verschillende producten is bewezen. 

4. Er wordt ook belang gehecht aan een goede nabehandeling 

Als je echt aan huidverbetering wilt werken, dan is thuisverzorging net zo belangrijk als de peeling. We geven je in ons instituut informatie over de juiste verzorging. 

 

Het beste resultaat 

Het mooiste resultaat bereik je na 3 peelings met een interval van 4 weken.

De eindejaarsperiode is het ideale moment om te starten, omdat je na een peeling de zon moet vermijden. Daarom wordt een peeling afgeraden in de zomer. Zorg steeds voor een goede zonnebescherming, ook als de zon niet schijnt. 

Meer informatie en de prijslijst ontdek je hier: https://esthetiek-femke.be/aanbod/pca-peelings/

 

Voor en na na PCA peeling

 

Deze foto is het resultaat van 1 behandeling, na 2 weken zie je het beste resultaat. Haar teint is zoveel mooier en de pigmentvlekken zijn al lichter.
Beeld je eens in wat je met een kuur van 3 behandelingen kan bereiken! Geef je huid wat extra liefde en ga stralend de herfst in.

 

Liefs en tot snel,

Femke & Co 

 

PS: wil je graag als eerste op de hoogte blijven van onze acties? 

Schrijf je dan zeker in voor de gratis nieuwsbrief:

 

  • Trends & Beautytips
    ontvangen?

  • DD slash MM slash JJJJ