Waarom is LED therapie zo goed voor je huid? (Lumi 8 LED)

 

LED therapie kunnen we bij tal van behandelingen inzetten om het resultaat alleen maar te versterken. In het instituut werken we met de Lumi 8 LED, de technologie van dit apparaat is zo uniek waardoor we voor nog mooiere resultaten kunnen zorgen. Ben je klaar voor jouw mooiste huid ooit? Lees dan snel verder! 

 

Wat maakt dit apparaat speciaal? 

Dat LED therapie goed is voor de huid weten we al langer! Maar de Lumi 8 heeft wel een bijzonder voordeel in vergelijking met andere apparaten: het omvat een unieke pulse-cyclus en hierdoor wordt jouw huid continu gestimuleerd. Andere systemen hebben deze pulse- cyclus niet, waardoor de huid na een tijdje gewend geraakt aan het licht en de resultaten zullen afnemen na verscheidene behandelingen. 

Bij de Lumi 8 wordt het resultaat alleen maar beter na verschillende behandelingen. Daarnaast heeft het toestel heel wat behandelmogelijkheden, dit is volledig afhankelijk van het gewenste resultaat. 

 

Wat doet LED therapie voor jouw huid? 

Het is wetenschappelijk bewezen dat LED de fibroblasten en collageenvorming stimuleert. Daarnaast stimuleert en verbetert het de bloedcirculatie en je stofwisseling. Met LED therapie kunnen we dus aan huidverbetering en huidverjonging werken. 

De voordelen zijn eindeloos: 

 1. Het licht dringt door in de huidcellen en wordt daar omgezet in celenergie. Hierdoor wordt de productie van collageen gestimuleerd, verbetert je stofwisseling en ontgift de huid. 
 2. met LED therapie kunnen we echt aan huidverbetering en anti-aging werken. 
 3. De behandeling zelf is volledig pijnloos en zelfs ontspannend. 
 4. Het is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd. 
 5. Er is geen herstelperiode nodig: je hebt geen neveneffecten en stapt volledig zen buiten want de lampen hebben een relaxerend effect. 

 

LUMI 8 led therapie

 

 

Voor wie? 

LED therapie is geschikt voor iedereen: of je nu last hebt van huidproblemen of je gezonde huid wat extra liefde wilt geven. Het zal het resultaat van je gelaatsbehandeling in het instituut alleen maar versterken. 

De behandeling werkt ook uitstekend bij:

 • acne en ontstekingen
 • fijne lijntjes en rimpels
 • wondjes (intens licht helpt bij de wondgenezing)
 • pigmentvlekken
 • huidverslapping en huidveroudering
 • grove poriën

Bij welke behandelingen wordt het ingezet? 

In ons instituut zetten we het toestel in bij de volgende behandelingen: 

 1. LED therapie
 2. Hydrafacial LED
 3. Intensive environ 
 4. Microneedling
 5. PCA peelings 

 

Het is bijvoorbeeld ideaal na een peeling of een HydraFacial. Je kiest best voor een kuur van 10 behandelingen, waarbij je 2x per week langskomt. (+-30 minuten per behandeling).

 

Maak je afspraak

Investeer in je huid,  boek alvast je afspraak online: https://esthetiek-femke.be/maak-een-afspraak/

Liefs en tot snel,
Femke & CO 

 

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief 

We hebben regelmatig leuke acties, via onze nieuwsbrief houden we jou graag als eerste op de hoogte. Zo krijg jij als eerste de kans om een behandeling te boeken. 

 

 • Trends & Beautytips
  ontvangen?

 • DD slash MM slash JJJJ