HydraFacial™ = Skin Health For Life™

Hydrafacial richt zich op alle huidproblemen:

  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • bruine vlekken
  • olie + verstopte huid
  • grote poriën

Hydrafacial is voor iedereen. Het verbetert niet alleen het uitzicht, maar bij frequente behandelingen ook de gezondheid van de huid.

Foto: Before & after na 1 hydrafacial. Huid oogt onmiddelijk gezonder. Poriën verfijnen en pigment verbleekt.

HydraFacial™ = Skin Health For Life™

De HydraFacial™ peelings procedure zorgt grondig voor uw huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides, zuren en hyaluronzuur. Het staat 3 trapjes boven de voorbijgestreven microdermabrasie.

De HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Foto: Before & after na 1 hydrafacial. Gezonde, stralende huid.

 

De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneven huidbeeld en vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

Het beste van alles – het is niet zomaar een snelle herstellingsbehandeling. De HydraFacial™ verbetert de kwaliteit van uw huid, eigenlijk maakt het uw huid gezond.

 

Foto: Before & after na 2 behandelingen. Rode stippen = verstopte poriën. Op de foto onderaan zie je hoe mooi zuiver de huid is geworden dankzij de spoeling van de poriën met de hydrafacial.

 

De HydraFacial™ LED lichttherapie modus voorziet in toegevoegde voordelen bij een HydraFacial™ behandeling. De rode LED lichtjes worden gebruikt voor de verbetering van de huid zijn stevigheid en weerstand. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering. Het blauwe LED licht is zéér interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.

 

Foto: Before & after na 2 behandelingen. Rode stippen = verstopte talg. Witte stippen = te veel talg. Ook hier zie je dat de huid mooi zuiver is geworden door de hydrafacialspoeling van de poriën.

 

De HydraFacial™ is een favoriete behandeling voor vele film- & muzieksterren voordat men op de rode loper moet gaan wandelen en wordt zelfs geapprecieerd door de prins en prinses van Monaco!

In Amerika zie je de HydraFacial™ op verscheidene televisiestations zoals Fox, NBC, ABC, CBS The Doctors TV show, Allure Magazine, Essence Magazine, InStyle Wedding Magazine, en nog veel meer.

Wil jij graag een gezonde huid en een fiere selfie maken in ons huidinstituut, dan kan je dit makkelijk zelf online reserveren.

Liefs Femke & Co