15% korting op onze kennismakingsbehandeling HydraFacial Clarifying Alginaat + huidanalyse

 

Het is een absolute favoriet in ons instituut, maar dat kan ook niet anders! Na een HydraFacial krijg je de gekende HydraFacial glow op je gezicht, het resultaat is dus instant zichtbaar en blijft ook op lange termijn aanwezig. Daarnaast is deze behandeling geschikt voor ieder huidtype. Maar wat doet dit net voor je huid, en waarom is het geschikt voor elk huidtype? 

 

Huidanalyse huidverbetering en verzorging

Ontdek wat jouw huid nodig heeft

Vooraleer we van start gaan met een behandeling doen we eerst een huidanalyse met onze Observ 520 huidscan. Met dit toestel kunnen we diep in de huidlagen kijken want daar starten de meeste huidaandoeningen, die pas na een tijd ook echt zichtbaar worden. We kunnen dus zien wat je op dit moment nog niet met het blote oog kan zien. 

Op basis van deze huidscan kunnen wij de juiste verzorging en behandelingen op maat voorstellen. Want als je echt aan huidverbetering wilt werken, dan verzorg je de huid ook thuis met de juiste producten.

 

HydraFacial Clarifying Alginaat 

Een HydraFacial Clarifying Alginaat behandeling is geschikt voor ieder huidtype, omdat er 11 soorten alginaatmaskers bestaan die zich individueel op een bepaald probleem richten. Zo heb je een alginaatmasker dat ontgiftend, zuurstofgevend of revitaliserend werkt, vitamine A, C, B of E of antioxidant bevat en immuniteit verhogend of collageen stimulerend werkt. Alleen maar goeds voor je huid! 

Afhankelijk van de noden van jouw huid, kiezen we het juiste masker:

Voorhoofdsrimpels: de vitamines in de maskers verbeteren o.a. de elasticiteit van de huid en zorgen ervoor dat het huidreliëf gladder wordt en dus rimpels verminderen.

Zakken onder de ogen: de maskers hebben een lymfatisch drainerend en anti-oedeem effect. Ze gaan met andere woorden de vochtophoping tegen en verminderen op spectaculaire wijze de zakken onder de ogen.

Huidverslapping: als gevolg van de lage temperatuur van de maskers (ze voelen ijskoud aan!), produceren de maskers een spiercontractie op je gelaat gevolgd door een effect van ontspanning waardoor er een vorm van spiergymnastiek ontstaat. Geen uren trainen, maar een gratis sessie gymnastiek! 😉 Een krachtige en zichtbare versteviging van de huid is het gevolg. 

Rimpels rond de ogen: de maskers drogen van buiten naar binnen. Hierdoor worden de aanwezige stoffen onder druk de huid ingestuurd. Al de ingrediënten van de HydraFacial hebben hierdoor een optimale opname en dit wil ook zeggen dat je een krachtig anti-rimpel effect verkrijgt! 

Rimpels tussen neus en lippen: deze maskers kunnen schitterend passend over het hele gezicht worden aangebracht, waardoor ze speciaal werken op de rimpels rond de ogen en boven de lippen.

 

Met HydraFacial Clarifying Alginaat is het resultaat instant zichtbaar. En die gezonde gloed op je gezicht, daar geniet je zo’n 4 weken van. Daarom raden we aan om na 4 weken opnieuw langs te komen voor een behandeling. Als je regelmatig langskomt, dan zal je de kwaliteit van je huid drastisch zien verbeteren. 

 

Krijg korting op jouw kennismakingsbehandeling 

Ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrief en wil je graag kennismaken met ons instituut? Schrijf je in op onze nieuwsbrief, want dan krijg je direct 15% korting op jouw eerste kennismakingsbehandeling. We sturen je maandelijks nieuwtjes en de leukste promoties, en je kan je op elk moment terug uitschrijven. 

Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, waarbij we in de diepere lagen van de huid kijken, en een behandeling HydraFacial Clarifying Alginaat, afhankelijk van de noden van jouw huid. Normaal kost deze behandeling 185 euro, maar voor onze nieuwe nieuwsbrieflezers is dat nog €157,25. 

Schrijf je hier in: 

  • Trends & Beautytips
    ontvangen?

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ