Verkrijgbaar bij Esthetiek Femke: de innovatieve huidverzorging van Environ

 

Voor je huid zorgen, dat doe je ook thuis (naast de juiste behandelingen in het instituut.) Enkel dan kan je aan huidverbetering werken en een stralende, gezonde huid behouden.

Sinds maart 2019 en nog steeds in 2023 zijn de producten van Environ verkrijgbaar in ons instituut,  waarmee we onze klanten nog meer laten stralen. Ik koos voor Environ nadat ik het zelf een aantal maanden getest had en ik kan je dit zeggen: het zijn geweldige producten en de resultaten mogen er wezen! Mijn pigmentvlekjes zijn veel lichter geworden en mijn huid glimt minder. Hoog tijd om je wat meer te vertellen over deze innovatieve huidverzorging.

 

Wat maakt Environ uniek?

Aangepast aan jouw huidtype

Simpel, eerst en vooral houdt Environ rekening met de individuele noden van elk huidtype. De huidspecialiste bepaalt je huidconditie en voert een grondige huidanalyse uit. Op basis van deze resultaten wordt bepaald welke verzorging goed is voor jouw huid en welke behandelingen geschikt zijn.

De unieke formule

Daarnaast is de formule echt uniek. Veel vrouwen hebben een badkamerkast vol met producten, maar weet je ook wat deze producten doen voor je huid? En zijn de producten aangepast aan jouw huidtype? De klassieke vette crèmes kunnen de huid lui maken, dat is bij Environ niet het geval. De producten van Environ bevatten namelijk huideigen ingrediënten die diep intrekken en de werking van je huid herstellen en stimuleren. Vitamine A, ook gekend als retinol, vormt de basis van Environ. Het stimuleert de celvernieuwing en houdt de huid gezond. Daarnaast zitten de producten vol met antioxidanten, vitamine E en C.

 

Innovatieve apparatuur

De huidverzorging van Environ wordt gecombineerd met innovatieve apparatuur. Environ maakt gebruik van iontoforese en sonoforese wat de opname van vitaminen en andere goede ingrediënten verhoogt. Onze huid heeft een natuurlijke waterdichte barrière waardoor vitaminen moeilijker worden opgenomen. Door de apparatuur dringen deze goede stoffen gemakkelijker en sneller door in de huid. Het apparaat zorgt samen met de huidverzorging voor de mooiste, langdurige resultaten.

 

Voor wie?

De producten en behandelingen zijn er voor iedereen, jong en oud, man en vrouw.
Met ons huidverbeterend toestel kunnen we via sonoforese en iontoforese pigmentvlekken, rimpels en couperose verzachten. Met een peeling kunnen we de huid verstevigen en rimpels/ pigmentvlekken verzachten.

Daarnaast zorgen de producten en behandelingen ervoor dat je huid gezond en stralend blijft.

 

Het SWISS Label

Wist je dat bepaalde producten van Environ het SWISS label gekregen hebben? Het Swiss Vitamin Institute is een labo dat verschillende producten test op de dosering van vitaminen. Zo weet je als consument zeker dat het product van hoge kwaliteit is en een hoge dosis vitaminen bevat!

Meer informatie vind je hier : https://esthetiek-femke.be/aanbod/huid-gelaat/

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en exclusieve acties:

  • Trends & Beautytips
    ontvangen?

  • DD slash MM slash JJJJ