Environ Cool Peel voor een stralende huid

 

De huidverzorgingsindustrie verandert continu: producten en methodes voor huidverbetering komen en gaan, daarom volgen we bij Esthetiek Femke jaarlijks diverse opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Zo kunnen we jou het beste resultaat bieden! In de maand februari duik ik weer even in die schoolboeken voor een opleiding Environ Cool Peel, een zachte maar doeltreffende peeling in kuurvorm voor intensieve huidverbetering.

 

 

Environ Cool Peel: het alternatief voor agressieve peelings

Niet alle peelings zijn even veilig, ze zijn vaak te agressief voor de gevoelige huid. Diepe peelings met hoge concentraties van zuren beschadigen de natuurlijke beschermlaag waardoor schadelijke invloeden van buitenaf gemakkelijker kunnen binnendringen. En dan hebben we het nog niet gehad over die vuurrode en pijnlijke huid na zo’n peeling…

Toch is peelen enorm belangrijk want het stimuleert de aanmaak van collageen, het verbetert de huidtextuur, zorgt voor hydratatie en verwijdert dode huidcellen waardoor je huid er frisser uitziet. Gelukkig hoef je jezelf niet te martelen met agressieve peelings om ook van die voordelen te kunnen genieten.

Environ Cool Peel is, in tegenstelling tot de vele andere peelings, zacht en veilig voor de huid. ​Naast de bovenstaande voordelen zorgt het ervoor dat de vitamines van huidverzorgingsproducten nog beter opgenomen worden. En laat dat nu net zijn waar Environ zo gekend voor is: de producten bevatten een hoge dosis vitamine waaronder vitamine A. Zo blijft je huid mooi en gezond!

 

Hoe werkt het net?

Environ Cool Peel bevat een lage concentratie van lactaatzuur, dit verlaagt de pH van de huid. Door de peelings regelmatig te herhalen wordt de algemene huidtextuur beter. ​Met het unieke lonzyme DF probe apparaat kunnen we doelgericht bepaalde zones en huidcondities behandelen​. Denk bijvoorbeeld aan de lippen, hals, ogen maar ook aan condities zoals pigmentvlekken en rimpels.

We bouwen samen met jou de behandelingen op via het unieke vitamine A Step-Up Systeem van Environ, zo wordt er zowel thuis als in ons instituut gewerkt aan huidverbetering waardoor je een schitterend resultaat bereikt. ​Het beste resultaat bereik je met zo’n 3 tot 6 behandelingen.

 

Voor wie?

Cool Peel is er voor iedereen die aan huidverbetering wil werken. Zo is het onder andere geschikt voor:

●  Acne, omdat de peeling bacteriën doodt en de huid ontsmet

●  Rosacea

●  Het herstellen van littekens

●  Het vervagen van rimpeltjes en fijne lijntjes

●  Het verlichten van hyperpigmentatie

●  Ruwe en dikke huid

●  Beschadiging door de zon

 

 

Binnenkort ontdek je de voordelen van deze behandeling dus ook in ons instituut. Hallo stralende huid!

Tot snel!

Liefs Femke