Waarom een HydraFacialbehandeling ideaal is bij acné.

“Eindelijk verlost van acné!”

HydraFacial™ is een techniek met de focus op de gezondheid van de huid.Als een huid gezond is dan heeft deze minder snel last van ontstekingen.

Hoe ontstaan onzuiverheden op de huid? 
Wanneer dode huidcellen en talg zich ophopen in de poriën, kunnen deze verstopt raken. De huidbacterie p. acnes kan vervolgens voor ontstekingen zorgen in de verstopte poriën.

We weten dat acnéhuiden een abnormale verhoorning hebben en er een grotere hoeveelheid bacteriën op deze huiden aanwezig zijn.

Wat doet hydrafacial nu precies aan dit probleem?

HydraFacial™reinigt de huid heel grondigmaar uiterst zacht. We gaan met lactaatzuur (het zachtste zuur, geschikt voor de meest gevoelige huiden) de dode huidcellen verwijderen op een milde wijze.
De abnormale verdikking van de hoornlaag gaan we tot 6x verfijnen.Nadien gaan we de poriën spoelenmet salicylzuur. Dit onstekingswerend serum heeft de kracht om de poriën open te zetten en talg soepel te maken zodat onzuiverheden makkelijker naar buiten kunnen.

HydraFacial™ reinigt de huid niet alleen grondig, maar voorziet de huid nadien ook van hoogwaardige antioxidanten! Wanneer je de huid tot diep in de poriën grondig reinigt en daarna voorziet van antioxidanten, zal ze ook minder talg aanmaken.  Daarnaast zal het serum de ontstekingen in de huid ook verminderenwaardoor er minder roodheid ontstaat. De huid krijgtrust.

Hyaluronzuur wordt toegevoegd voor een optimale hydratatiewat er onrechtstreeks voor zorgt dat er minder talgaangemaakt wordt.

Blauw LED-licht gebruiken nadien om de p. acnesbacterie te bevriezen zodat deze minder aanwezig is op de huid en het rode LED-licht zetten we in om de huid te kalmeren en ontstekingen te remmen.

Foto: Before & After –> Foto 1 en 2: November 2017, voor de klant haar behandeling startte bij Esthetiek Femke startte. Foto 3: Mei 2018: Klant heeft eerst 3 maanden huid gekalmeerd met thuisproducten en supplementen geadviseerd door Esthetiek Femke. Vanaf februari startte zij met 1x per maand hydrafacial double boost.

Hoe verzorg je een acné huid nu het best thuis? 

Een acné huid moet je grondig reinigen maar zacht en dit doe je best met een reinigingsolie.
Na deze reiniging raden wij een antibacteriele lotion aan. De ideale dagcrème voor deze huiden is een kalmerende, goed hydraterende crème.

Reinigingsolie Clephar €23
Antibacteriele lotion Clephar €23
Dagcrème Accept Phytomer €45,90

Liefs Femke & Co