6 redenen om met laserontharing te starten

6 redenen om met laserontharing te starten

Ben je het ook zo beu om constant te waxen, scheren en epileren? Klinkt het als een droom voor jou om definitief gladde benen, bikini of oksels te hebben? Laserontharing to the rescue!

Deze definitieve ontharing werkt met diode-laserlicht. Dit wordt omgezet in warmte en gericht op je haarwortels. De haarzakjes worden aangetast en hierdoor zullen er geen nieuwe haren meer groeien. Geen nood: je huid wordt niet aangetast. Laserontharing is bijna op alle delen van je lichaam mogelijk.

Nog niet overtuigd? Lees hier nog eens snel waarom in ons lijstje.

1.    Perfect om je lichaam summerproof te maken

Wanneer je je behandeling in de winter start, is deze voor de zomer afgerond en kan je straks er aan het strand volop van genieten. Als dat geen zalig vooruitzicht is.

2.    Direct resultaat

Al tussen de behandelingen door zal je haargroei verminderen en zullen harde stoppels plaats maken voor donshaartjes. Je zal dus meteen het effect waarnemen en hoeft niet tot het einde te wachten om een verandering te zien.

3.    Een slimme investering

Het prijskaartje is het resultaat zeker waard, want als je het uitrekent is het op termijn goedkoper dan ‘gewoon’ waxen. En het is natuurlijk definitief, dus je hoeft nóóit meer te investeren in scheermesjes, wasstrips of maandelijkse behandelingen bij de schoonheidsspecialiste.

4.    Bye, ingegroeide haartjes!

Nooit meer jeuk en nooit meer scheren: dit kan je al afvinken op je bucket list – indien je een laserontharing liet uitvoeren, natuurlijk.

5.    Niet zo pijnlijk

Voor de angsthazen onder ons: geen zorgen, laserontharing wordt door de meeste klanten ervaren als minder pijnlijk dan andere ontharingsmethoden.

6.    Beloning voor de snelle beslissers

Tot 28 februari krijg je bij Esthetiek Femke maar liefst 50% korting op je 1e en 4e behandeling bij het ontharen van de oksels. (Ja, ik wil een afspraak!)

Kortom: laserontharing is niet alleen in, maar om zoveel redenen de moeite waard.

“A year from now you’ll wish you started today !” x Femke