Van zomer naar herfst: in 3 behandelingen een fantastische huid

 

De overgang van zomer naar herfst is hét moment om extra voor je huid te zorgen. Na de lange dagen vol zonnestralen op je gezicht, is de hoornlaag verdikt. Ziet je huid er na de zomer doffer uit en krijg je sneller last van puistjes? Steek het op deze verdikte hoornlaag, want dat vormt het probleem. 

Gelukkig kan je door de combinatie van de juiste producten en behandelingen de huid helpen bij het herstelproces. Met 3 behandelingen (gedurende een maand) krijg je een fantastische huid die er fris en stralend uitziet! En zo maak je ondertussen ook kennis met alle behandelingen van instituut Esthetiek Femke. Een win-win!

 

Week 1: Cool Peel 

In week 1 starten we met een Cool Peel, dit is een behandeling van 30 minuten waarmee we aan huidverbetering kunnen werken. Het is een zachte peeling op basis van lactaatzuur, dit verweekt de hoornlaag waardoor de volgende behandelingen nog beter werken en de resultaten dus maximaal zijn. Een Cool Peel brengt de huid weer in optimale conditie. 

Deze behandeling is ideaal om de eerste puistjes tegen te houden die helaas na de zomerperiode terugkomen. Daarnaast verwijdert het de dode huidcellen op een zachte wijze en zorgt het ervoor dat de huid weer mooi gehydrateerd is. Deze behandeling is geschikt voor:

 • Acnehuiden
 • Rosacea
 • Het vervagen van rimpeltjes
 • Het herstellen na beschadiging van de zon
 • Om aan huidverbetering te werken in het algemeen

 

Environ Cool Peel behandeling

Week 2: Hydrafacial Signature

Dankzij de Cool Peel die we in week 1 gedaan hebben, kan de HydraFacial Signature nog dieper inwerken met een hoger resultaat. Deze 30 minuten durende behandeling zorgt ervoor dat de poriën drastisch verfijnd worden, pigmentvlekken lichter worden en de huid een fantastische gloed krijgt. Hello healthy glow!

HydraFacial is trouwens geschikt voor elk huidtype, omdat er verschillende serums zijn die zich specifiek richten naar bepaalde huidproblemen.

 

Week 4: Skin Essential + LED

2 weken later is het tijd voor een Skin Essential + LED. Dit is een vitaminebehandeling van 60 minuten waarmee we het vitaminetekort boosten. Een tekort aan vitaminen zorgt voor vroegtijdige veroudering (rimpels en verslappingen), roodheden (couperose) en pigmentvlekken. Nadien stimuleren we de huid nog met LED-therapie. 

 

LED-therapie vitaminebehandeling

Een cadeau, voor jou! 

Naast de behandelingen geef ik je ook het Clay Masque (twv €35) van Environ mee naar huis. 

Dit masker is echt multifunctioneel want je kan het op verschillende manieren gebruiken. Environ heeft geen korrelscrubs in het assortiment omdat die veel te agressief zijn voor je huid, maar dit masker doet wel hetzelfde: het is een zachte exfoliator die je 3 keer per week doet tijdens de behandelingen om het resultaat maximaal te verhogen. You will love it! 

Je kan het op drie manieren gebruiken:

 

 • Na je cleansing masseer je het masker in met je vingertoppen tot de crème transparant wordt. Laat het daarna even drogen, vermeng het met water en spoel het af. Daarna herhaal je jouw dagelijkse routine (cleanser, toner en moisturizer)
 • Je kan het ook 10 à 20 minuten laten intrekken na het cleansen. Spoel af en reinig opnieuw met je cleanser. Vervolgens breng je nog je toner en moisturizer aan.
 • Het masker kan ook als een dun laagje worden aangebracht op je nachtverzorging. Gedurende de nacht zal het je huid voeden en hydrateren. ‘s Ochtends masseer je eerst met natte handen het gelaat en daarna spoel je het af. Vervolgens is het tijd voor je routine.

 

 

Cadeau_ Het Clay Mask van Environ huidverzorging (twv €35)

 

Start To Glow: 15 kuurpakketten (Limited Edition) 

Wil je graag met een stralende huid de herfst in? We hebben momenteel een exclusieve actie lopen waarbij we 15 kuurpakketten aanbieden (je krijgt de 3 behandelingen en het masker cadeau.)  Prijs €250 in plaats van €320  (betaling gebeurt bij start van de kuur.)

Heb je interesse? Maak snel je eerste afspraak want dit is een exclusieve actie, wees er dus snel bij!  Kies in onze online agenda voor ‘actie: Start To Glow’: esthetiek-femke.be/maak-een-afspraak/

Blijf op de hoogte van onze exclusieve acties

Psssst: ben je graag als eerste op de hoogte van onze exclusieve acties en nieuwtjes? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief! (We houden niet van spam, je krijgt enkel om de zoveel weken een mailtje met relevante info én tips & tricks. 

Schrijf je hier in:

 • Trends & Beautytips
  ontvangen?

 • DD slash MM slash JJJJ

 

Liefs,

Femke & Co.