Actie laserontharing: krijg 50% korting tot 28 februari

 

De winter is nog volop aan de gang, de temperaturen bereiken een dieptepunt maar wij maken ons al klaar voor de lente. De eerste zonnestralen op je gezicht en rokjesweer, heerlijk! Een nadeel aan de lente: het is weer tijd om die benen en oksels te ontharen. En dat scheren, waxen of epileren is vaak een heel gedoe en daarnaast ook pijnlijk. ​No worries, ​bij Esthetiek Femke krijg je tot 28 februari 50% korting op de 1ste en 4de behandeling van je OKSELS laserontharing. Zo maken wij jouw oksels alvast helemaal lente-proof!

Wat is E-MED laserontharing?

Experts zijn al jaren op zoek naar pijnloze en veilige systemen om vrouwen en mannen te verlossen van die vervelende haartjes. Ze beloven allemaal om je voor altijd te verlossen maar niet elk systeem levert perfecte resultaten… Ik heb daarom verschillende toestellen uitgetest zodat we je het perfecte resultaat kunnen bieden. Na lang onderzoek bleek dat E-MED de mooiste resultaten levert.

E-MED laserontharing is een veilige en pijnloze behandeling, er wordt gebruik gemaakt van diode-laserlicht. Deze krachtige lichtflits zorgt voor opwarming en de warmte wordt naar de haarwortel geleid. Het resultaat: haartjes kunnen niet meer ontwikkelen in het haarzakje. Het is een efficiënte methode om die vervelende haartjes aan te pakken!

Geschikt voor elk huidtype

Een behandeling is geschikt voor ieder huidtype en zowel voor vrouwen als mannen. Wil je graag een gladde huid, zonder ingegroeide haartjes, jeuk en ontstekingen? Dan is laserontharing zeker iets voor jou!

* De behandeling werkt wel enkel bij donkere haartjes, het werkt dus niet op zones met blonde of grijze haren. Daarnaast mag je 6 weken voor de behandeling niet meer epileren, scheren mag tot 4 dagen voor de behandeling en je mag 2 weken voor de behandeling en drie weken na de behandeling niet onder de zonnebank.

Waarom kiezen voor permanente laserontharing?

1) Het werkt tijdbesparend, je hoeft die ellendige ontharing niet steeds te herhalen. Bye bye vervelende scheer- of waxbeurten!

  1. 2)  Het is volledig pijnloos, snel en effectief.
  2. 3)  Nooit meer last van die vervelende ingegroeide haartjes en jeuk!

Wil je graag 50% korting op je 1ste en 4de behandeling van je oksel? Maak je afspraken dan voor 28 februari. ​Ben je ook zo benieuwd? Boek snel je eerste afspraak via deze link: https://esthetiek-femke.be/maak-een-afspraak/

Tot snel! Liefs Femke